Astazi este Webcamp

| | bookmark | email

Astazi toata ziua voi fi la WebCamp despre care am dat mai multe detalii la din fotoliu. Daca sunteti si voi pe acolo da-ti un semn. Exista doua moduri de a ma recunoaste: a/ daca exista wireless o sa fiu calm si o sa incerc sa discut cu toata lumea; b/ daca nu exista wireless atunci o sa fiu mai tot timpul agitat si tot o sa discut cu toata lumea. As vrea sa incerc si un live blogging de la conferinta ori direct aici pe blog or pe Twitter folosing un hashtag gen #webc08.

2384416549_393eca17e4_m.jpg

Foto de pietel @ Flickr

In cazul in care nu vii la WebCamp, atunci poti citi citeva dintre ultimele articole. La capitolul opinie avem Sa face polemica despre calitatea linkurilor si Viitorul bloggurilor la noi si la ei, o paralela despre cum vad bloggerii din Romania si cei de afara viitorul.

De asemenea nu uita de seria O Idee pe Minut, in care ultima prezentare este despre Needish, un classifieds in genul celui despre care vorbeam in cum sa ajungi la prestatorii de servicii.


Update: Un live blogging (cel putin aproximativ) de la WebCamp poate fi citit pe Summize (un serviciu auxiliar al Twitter-ului). Mesajele marcate cu #webcamp sunt din timpul conferintei, iar mesajele mele sunt cele din contul LeMec. Spre sfirsitul conferintei am rarit mesajele la cererea cititorilor.