Saptamina 14 - 18 Iulie pe Scurt

| | bookmark | email | 1 comentarii

Sumar koolapp

Probabil ca si din cauza caldurii, saptamina trecuta a fost una mai calma. In orice caz am remarcat ca in jurul 'aniversarii' spam-ului, Google si EBay au anuntat intetirea luptei impotriva phishingului. Apoi am arhivat mesajele din IM pentru a putea sa le accesam pe web si la sfirsit de saptamina in seria O Idee pe Minut, tot sub influenta caldurii si a soarelui, am devenit Go Green Solar.

Referinte

81680010_1b52fb1ec6_m.jpg

Foto de Matt Callow @ Flickr

Sumar din fotoliu

Nu cu mult timp in urma, am scris despre Flypod.ro si oferta lui de a zbura low-cost. Saptamina trecuta, ne-am uitat la un alt serviciu de turism Flaps.ro, care ofera atit bilete de avion, cit si rezervari de hotel si inchirieri de masini.

Am primit o invitatie pentru un private preview al unui nou site destinat continutului video: veevo.ro care mi-a placut si despre care am si scris.

Referinte

Ce NU am scris

Simbata am ajuns la NextOnlinePlayers, eveniment pe care l-am anuntat din fotoliu, si acum pregatesc un post cu impresiile de la eveniment.

Am citit niste idei interesante pe blogul lui Mircea (cu care m-am intilnit si la Next Online Players, dar nu am avut ocazia sa dezbatem mai mult):

M-am intalnit ieri cu unul din cei mai importanti oameni din online-ul romanesc, din cei veniti din afara si care au curajul sa spuna 'da' provocarii online-ului de aici, inca in faza 0 de dezvoltare asa cum imi zice un prieten. Fraza zilei: "daca as veni cu 1 milion de Euro aici, nu as avea in ce sa investesc". Mare adevar, putine proiecte relevante, putini oameni noi de luat in seama. Si stie ce vorbeste, a reusit acolo unde conteaza, in Occident

Mircea Scarlatescu in D-ale .ro-ului (vazut din afara, vazut din interior, cu intariri de lot?)

Trebuie sa recunosc ca acum citiva ani gindeam exact la fel si atunci si eu am luat decizia de a incerca in spatiul .com. Acum insa nu prea mai sunt de acord cu acest punct de vedere. Va trebui insa sa dau mai multe argumente pe aceasta tema.

Ce as recomanda

In momentul cind pe la altii se porneste din nou valul 'ma las de blogging', Cristi Manafu a publicat citeva date si opinia sa despre ceea ce se intimpla la noi si despre ultimele rezultate publicate de Trafic.ro.

Ce credeti ca a declansat aceasta crestere? Un numar de bloguri inscrise in ultima vreme? Intrarea in Trafic.ro a unor bloguri cu audienta mare? Orientarea publicului spre bloguri?

Cristi Manafu in Creste audienta pe bloguri?