Despre

| | bookmark | email

Ce este koolapp?

koolapp este un blog despre web-ul viitorului. Desi nu cred ca exista cineva care sa poata spuna cu siguranta ce va urma dupa web 2.0, sunt convins ca unele aplicatii ale momentului vor avea un impact major asupra viitorului mediului online aceste reprezentind web-ul viitorului.

Aplicatiile online care tin de inteligenta colectiva si retele sociale nu reprezinta doar o moda a momentului. Arhitectura informatiei, incluzind organizarea, agregarea, distributia si filtrarea informatiei vor fi esentiale pentru a permite extragerea informatiei utile din multimea de zgomot (signal-to-noise).

O alta arie a koolapp sunt aplicatiile web de calitate care ar putea fi utilizate intr-o forma sau alta si pe piata romaneasca. Despre web “made in Romania” scriu deja Din fotoliu.

In concluzie koolapp este un blog despre web-ul viitorului si web-ul de calitate.

Cine sunt eu?

Ma numesc Alexandru Popescu si sunt membru fondator si CTO al InfoQ. Pina acum am lucrat cam in toate ipostazele posibile: freelancer, consultant, angajat intr-un startup sau in multi-nationale. Sunt pasionat de web si de a construi aplicatii de calitate. De aici si dorinta de a scrie despre web-ul viitorului si web-ul de calitate.

Adresa mea de email este alexander[punct]popescu la GMail. Puteti sa-mi scrieti despre aplicatiile web care va plac sau despre ce v-ar face placere sa cititi.

Alte resurse: