Un Grup, O Idee: Retele Sociale pentru Parinti

| | bookmark | email

Citi dintre prietenii vostri care au copii nu si-au pus ca avatar la messenger o poza a copilului? Citi dintre ei nu v-au aratat zeci de poze (sau au incercat) cu copilul lor? Citi nu v-au trimis mailuri despre primele gingureli si primii pasi ai copilului?

Grupul parintilor reprezinta un grup foarte bine definit. Ii vezi pe strada mergind impreuna sau in parcuri lansindu-si copii sa se joace si vorbind despre 'realizarile' copilului lor. O retea sociala online pentru acest grup este, cum spun americanii, un no brainer.

Ce le poate oferi o astfel de aplicatie? Simplu: un loc unde sa poata inregistra evolutia copilului si un loc in care sa poate discuta cu altii si chiar lauda despre realizarile lor. Poze, inregistrari video, discutii pe tema dintisorilor sau primilor pasi sau primelor cuvinte sunt lucruri pe care parintii vor simti nevoia sa le impartaseasca atit rudelor cit si necunoscutilor. Ei vor urmari evolutia altor copii pentru a invata din experientele altora. Vor cere pareri si vor fi fericiti sa participe in cele mai ciudate concursuri referitoare la cit de bun, destept, rapid este copilul lor.

Babyspot.com este o retea sociala pentru copii care ofera posibilitatea publicarii de poze, inregistrari video, chat live cu alti parinti sau crearea de grupuri de parinti care au aceleasi interese.

Picture 2.png Un alt exemplu este lil'grams, care ofera in mare aceleasi optiuni, plus posibilitatea de a trimite notificari tuturor celor interesati despre actualizarile in evolutia copilului.

Ai copii? Daca da atunci ma intreb ce aplicatii online folosesti pentru a publica pozele si/sau inregistrarile video? Sau daca vorbesti cu alti parinti ce forumuri folosesti?

Profile companii

  • BabySpot allows you to keep friends and family posted on the latest with your "special bundle of joy." The site allows you to post baby pictures, videos, and create a blog.