graphicleftovers.com: grafica refuzata, dar pe bani

| | bookmark | email
GraphicLeftovers.com Graphic Leftovers pare similar cu iStockphoto sau VectorStock, iar tagline-ul chiar nu mi se pare inspirat.
Welcome to Graphic Leftovers, a haven where professional designers and illustrators sell or donate their unused, unsold or unfairly rejected pieces of art online.
Cu alte cuvinte grafica refuzata dar pe bani. Nu stiu ce cred cumparatorii, dar cine stie poate e si asta o nisa. Si sigur nu e o idee noua, pentru ca un tagline si un alt model de preturi nu e de ajuns pentru a spune ca ceva este nou. Ma gindesc acum ca ceva similar ar putea fi facut si la noi pentru elevii de la liceele de arta sau cei de la arte plastice (si nu ma gindesc la partea de "arta rejectata"), ci la faptul ca ar putea genera niste venituri pentru acestia. Sau deja avem ceva de genul asta?

GraphicLeftovers.com – an innovative new marketplace dedicated only to member-generated graphics and illustrations. Designers can sell their “leftover” or unused artwork and buyers can find high-quality, easy to use designs quickly and inexpensively.