Idee de blog: directorul serviciilor de video online

| | bookmark | email

Nu stiu daca ma credeti sau nu, dar asa cum spuneam si aici, sunt din ce in ce mai convins ca zilnic apare un 'nou' serviciu de video online. Fiecare nou site/aplicatie video spune ca ofera ceva mai bun sau mai dedicat decit cele existente. E normal sa spui ca oferi noi servicii si functionalitati, dar cind te compari cu alte mii de alte servicii cum iesi in fata?

Asa ca ma gindeam ca daca cineva s-ar apuca sa inventarieze fiecare serviciu de video online si doar sa listeze ce functionalitate ofera ar avea destul material de scris pentru o vreme. Si sunt aproape convins ca in scurt timp ar genera si trafic pentru ca incet incet lumea se va pierde in acest amalgam de servicii si va avea nevoie de un mod de a filtra printre 'infinitatea' de oferte existente.

Trebuie sa recunosc ca nu sunt utilizator avansat al acestor servicii. Ma mai uit si eu la un YouTube sau Vimeo, sau mai nou ma enervez cind cineva pune un comentariu pe un blog cu Seesmic. Desi adoptarea continutului video creste pe zi ce trece, sunt inca niste probleme majore nerezolvate: indexarea, cautarea, referentierea. Le repet la nesfirsit pentru ca desi imi place continutul video, timpul nostru este extrem de limitat si avem nevoie de relevanta.

Daca va tenteaza ideea dati-mi un semn si poate incepem ceva impreuna. Avind in vedere cite servicii exista deja si cu ce frecventa apar altele noi, va fi nevoie de ceva munca!