O Mina Spala Pe Cealalta - Parteneriate Online

| | bookmark | email

Cind am scris despre cei trei pasi pentru un classifieds pe piata romaneasca, nu m-am gindit si la aceasta ultima posibilitate, insa IntroNiche a facut-o.

picture-7.png IntroNiche vine in ajutorul micilor companii si al antreprenorilor si le propune acestora o solutie pentru gasirea de parteneriate in vederea promovarii reciproce si marketingului comun. Acum problema se pune ca noi cam stim cum functioneaza acest principiu pe care-l numim 'o mina spala pe cealalta' si deci am avea nevoie de ceva mai mult.

In principiu ideea este buna, dar in forma actuala nu ar exista nici un cuantificator al calitatii. Si aici ar trebui sa poata interveni beneficiarii finali, clientii, care sa ofere feedback vis-a-vis de serviciile oferite. Acest sistem ar tine sub control falsele recomandari si ar face ca doar parteneriatele bazate pe valoare sa fie promovate cu adevarat.

Asadar, 'eu te recomand pe tine, tu ma recomanzi pe mine', dar clientii ne dau valoarea finala. Cam asta ar fi sistemul care ar putea functiona pe piata noastra.